Egostrukturer som faller

0

Vi behöver inse att lösningen på denna låsning inte är att alla gör samma. Alla ska absolut inte tycka, tänka och agera på samma sätt på vår gemensamma resa genom livet. Det är inte vår uppgift och vi är inte här för att göra lika. Vi är här för att lära oss villkorslös kärlek och att icke döma varandra på våra livsvägar.  Om alla t.ex. skulle lyda order och isolera sig skulle vi snart ha en värld i ännu mer misär, förödelse och makttyraneri. Om alla skulle gå bananas och härja fritt som de vill skulle vi också ha en yttre verklighet som inte vore så fumktionell till slut. Vi är här för att samverka och samspela så vi behöver helt enkelt lita på att alla omkring oss gör det som deras hjärta ber dem och sluta döma de som inte gör som man själv! Det ÄR nyckeln, det ÄR lösningen och ingen kommer kunna lura mig till att det skulle kunna vara någon annan fiffig lösning som ska ta oss ur denna galenskap!

Vi sköter alla våra kort och spelar bollen vidare i denna process genom att vara oss själva och stå upp för det utan att döma någon medspelare what so ever! Vi ska absolut ifrågasätta och lyfta saker som inte känns bra. Sätta ner foten för det som är rätt för oss och kräva vår frihet och våra rättigheter som människor. Vi ska absolut inte gå med på vad som helst. Det är inte vad jag menar med detta. Utan stå stark i din kraft, din sanning, din vetskap och gör dina val utifrån det. Ta inte skit men släng inte heller skit på någon annan.

Vi kan önska andra samhällsstrukturer, vi kan drömma om en bättre värld. Jag gör det varje sekund på dagen varje dag om året men vägen att ta sig till detta mål är att vara i nuet och varken förminska sig själv eller någon annan individ.

Bra att vara medveten om i detta är att det enbart är egot som har förmåga att döma, förminska och jämföra. Och detta är viktigt EGOT kan icke göra det utan tillåtelse! Egot kan inte heller skapa något utan tillåtelse, Egot har inget eget liv. Egot är inte separerat från vår personlighet och inte heller själen eller vårt högre jag. Vi är både skaparen och upplevaren i våra liv och till det behöver vi både ego och livskraft. Dessa tu skapar verkligheten tillsammans. Egot kan inte skapa något utan tillåtelsen från det högre jaget (livet) och det högra jaget kan inte få en mänsklig upplevelse utan egots strukturer. Så egot behövs i den upplevelse vi som människor befinner oss i nu, icke att förglömma. Det egot kan inte skapa något ur sig självt då det livnär sig på vår medvetenhet, vår inte kärna, vår djupaste vetskap, visdom och känsla.

Med detta vill jag ha sagt: Ge inte bort din kraft till något som skapar det du inte önskar! Ta makten över ditt liv, äg din verklighet och ta ansvar över din egen skit. Det är mitt starkaste råd i denna tid som är oerhört omvälvande men också väldigt lärorik och djupdykande på många sätt.

 Egot är inte av ondo i sig! Det är ett oläkt ego som skapar i det dolda och får för mycket fria händer. Vi behöver således inte bekämpa egot utan snarare omfamna det med kärlek och förståelse.  Vi behöver var och en ta ansvar över vår skaparsituation!

Då själen i sig självt inte har förmågan att manifestera en värld på det sätt vi har förmåga att uppleva på det sätt vi gör nu och egot kan inte manifestera någonting utan tillåtelse av själen. Det är därför viktig att låta dessa två samverka i det gudomliga goda, på vår väg framåt. Vi har alla möjligheter att bestämma hur vi vill ha det och vilka steg vi ska ta.

Vi har alla ansvar för våra egna egostrukturer och läka, sätta gränser och bryta mönster där, se när det omedvetna, sårade egot lyser igenom och tar över så det inte är till gagn för vare sig andra eller oss själva. Processen att göra det undermedvetna medvetet och att observera jaget och egots tankar är av vikt för sin egen utveckling och harmoni. När egot integreras med det sanna jaget, det gudomliga inom oss så är acceptans och förståelsen det som genomsyrar oss. Vi är tillfreds med oss själva och det liv vi skapar. Möter processen och tar ett steg i taget.

Det sker mycket även i den kollektiva ego-strukturen nu. Vi lever i en tid då saker och ting behöver och ska falla för att byggas upp på nytt. Vi skapar och äger vår egen verklighet men vi skapar också den gemensamma verkligheten/matrixen tillsammans.

Detta jag försöker beskriva med ord kan säkerligen upplevas som konstigt för en del läsare. Mycket av det vi ännu inte vet och är helt medvetna om går inte ens att sätta ord på. Men detta skulle skrivas och jag hoppas ändå på att något väcks inom av orden som skrivs och den energi jag sätter i dem… resten sköter sig själv med tiden.

Egostrukturer faller och ersätts med nya. Välj vilka blomblad du vill ditt ego ska verka utifrån och lägg fokus där. Själen, ditt sanna essens och är med dig all the way oavsett. Allt är som det ska och Jag, Du, vi är inte ensamma. Aldrig någonsin.  Så ta din plats men gör det av kärlek <3

Namaste Jessica

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke