Healingläggning för ett magiskt 2021

0

Året som varit var omvälvande på många sätt och satte igång djupgående processer i människa och värld. Hur galet det än kanske låter men jag väljer att vara tacksam för det. Allt går att se ur olika perspektiv och det jag inte kan förändra ser jag på med kärlek och tacksamhet.

Jag känner att min styrka och kraft växt ännu mer genom året. Jag har uppskattat stillheten och hur människor på olika sätt värnat om varandra i det lilla. Vi har helt klart olika syn och gör olika val i det hela men acceptans och respekt är det som världen länge behövt mer av oavsett virus, pandemi eller ej.

Förra året lärde oss ännu mera att vara tacksamma av det vi har och njuta av nuet, att vara ödmjuka och ta hand om varandra och oss själva. Många har börjat inse hur viktigt vårt immunförsvar är och att vi kan påverka det på olika sätt. Samt att vi även ur ett samhällsmässigt perspektiv behöver fundera mer i de banorna för att förbättra sjukvård och göra det drägligare för äldre, sjuka och de hjältar som arbetar inom sjukvård och äldrevård osv… Vi har på djupet börjat inse att saker behöver förändras och det NU… Det är jag glad och tacksam över. Vi kan inte fortsätta i de spår som länge varit. Det är förödande för både mänsklighet och planet.

Saker har nu väckts inom oss. En gnista har tänts och nu hoppas jag vi jobbar vidare på den tillsammans och låter GODHETEN vinna och ta över vår vackra planet.

Bjuder här på en healing läggning med beskrivande text kring vad det nya stundande året kommer med för fördjupande lärdomar och energier att arbeta med för individ och i kollektiv. La den egentligen för mig själv men känner att den kan vara till glädje och nytta för fler.

Vägledningen är lagd i de underbara healingkorten av Lee Seger som jag tycker väldigt mycket om att jobba med då de är så kraftfulla och djupgående.

Det övergripande temat för året visade sig vara GENEROSITET. Här kommer hela mänskligheten och varje individ få jobba på sina ”sår” gällande den generositet och närvaro som grundar sig i glädje och kärlek till sig själv och sina medmänniskor. En generositet som ligger i ett öppet sinne och ett icke dömande, med utrymme och nyfikenhet för andra människor och deras livsval och vägar. Det handlar också om at vara generös och inlyssnade till sig själv, släppa prestige och krav och landa i hjärtat där den äkta tryggheten finns. Att dela med sig på bekostnad av sig själv är aldrig en långsiktig, god lösning.

Här kommer EGOT in och spelar oss säkerligen många spratt genom året. Var solidarisk! Var inte egoistisk? Tänk på andra? Gör som du blir tillsagd och tänk på alla andra så är du en empatisk medmänniska osv. Detta blir oerhört viktigt att ta ställning till 2021 i varje avseende det framkommer och hur det då känns i mage och hjärta. Vi har alla våra egon att tampas med på vår väg genom livet. Egot är den röst som värderar och jämför inom dig! Egot kan både göra dig själv förmer eller till offer. Kan lyfta andra till skyarna eller vilja få folk att förstå bättre osv… Själen (eller det rena medvetandet, den inre visdomen) har inga sådana krav eller behov. Den känner glädje och tar sina steg i tillit till sig själv utan att döma andra. Själarna vill att vi ska öppna upp, släppa taget och ha roligt på vår väg genom livet och det är en fin vetskap och en vacker process i sig.

Det vi kommer att stärka om vi sköter våra kort och energier bra i denna process genom år 2021 är VÄRLDEN!  Vi är en värld och ett folk. Alla på vårt jordklot har samma värde och är lika mycket värda. Så lätt att säga och förmedla i ord och fina texter men det är inte så vi skapat vår värld hittills. För vi har inte förstått oss på grunden i hur detta är möjligt att skapa osv.  Vi behöver tänka om och göra energin i orden till verklig och nåbar och vi är alla viktiga i den processen. Vi behöver jobba med vår INTENTION och vårt UTRYCK i det hela. Vi behöver se, känna och TA vår unika plats i helheten och samhörigheten så att verklig och äkta förändring kan ske. Fokusera på möjligheter och det som känns bra. Ta dina steg i glädje och omfamna den rädsla du känner i olika sammanhang och av olika orsaker. Världen behöver en förändring, där är nog de flesta överens men sen hur man själv ska kunna vara en del av det där blir det oftast svårare. Insikten om att vi alla är med skapare är skrämmande för en del och fantastiskt för andra. I vilket fall som helst så är vår intention avgörande och grunden i allt skapande. Vi behöver lära oss känna, tro på och uppleva det vi vill skapa för oss själva och andra. I skapandet behöver vi också ge utryck för vår sanning, vår kreativitet, vår längtan och det vi i grunden är och vill vara m.m. Inte gömma oss och det vi tror på utan våga tala klarspråk och låta andra göra detsamma. Detta utan att döma eller nedvärdera varandra i olikheterna utan i stället lyfta och ta tillvara på det i utvecklings och förändringssyfte.  Det är där vi står! Det är det VÄRLDEN behöver! Men hur bör vi då gå tillväga för att detta ska vara möjligt? Vad krävs av oss nu?

Där kom korten MOD och DRAMA upp. Nog krävs det mod att stå i sin sanning och utrycka den. Mod att sätta sina viktiga gränser och ifrågasätta sådant som känns åt fanders fel och galet osv.  Men vi är alla modiga människor som tar oss igenom saker i våra liv för att komma igenom starkare, kraftfullare och tryggare i dem vi är. Så även detta år. Våga visa vem du är ännu lite till, både till sårbarhet och styrka. Låt ingen ta ifrån dig det som känns fint och viktigt inom dig. Om det blir för mycket DRAMAN Och EGOFIGHTER i de situationerna (för det kan det mycket möjligt bli) så kliv då åt sidan, andas och ta nya tag. Lägg inte din energi på att försöka övertala eller ändra någon annan utan fortsätt bara kraftfullt vara du. Vi styr vår upplevelse så behåll din energi hos dig själv för det gör dig FRI! Du är värd den friheten och harmonin. Världen är värd och behöver människor som känner frihet och harmoni inom sig och en vilja och förmåga att sprida den vidare.

Varför går vi in i draman och saker som tynger och sänker oss gång på gång? Bakom våra draman gömmer sig oftast rädslor och vanor. Rädsla att förlora kontroll och uppleva de känslor som då väller upp inom en. Man väljer då kontrollen och det som är bekant istället.  När ett drama drar igång är kroppen och sinnet så vant vid att reagera med oro, upprördhet eller i värsta fall panik. Vi känner igen den energin och kropp och sinne svarar an på det. Dvs. dramat är bekant och skänker därför en vis dos trygghet. Det känns tryggt att inta rollen som offer förövare eller dylikt för stunden men vi bör också vara medvetna om att detta alltid är något vi också kan välja att bryta och förändra i den stund vi önskar. Det kräver självklart både MOD och medvetenhet men det är det värt och vi har allt mod som krävs i varje given stund bara vi bestämmer oss.

Så VÄLKOMMEN Nu kärleksfulla, magiska 2021. Vi är redo att möta dig med viktigt MOD, vackra INTENTIONER och tydliga UTRYCK för TILLSAMMANS ska vi omfamna EGOT och förändra VÄRLDENS DRAMAN med GENEROSITET.  

Innan denna läggning hoppade kortet OÄNDLIGHET ut och det kändes som en övergripande stark energi och kraft vi har med oss i det arbete och den utveckling vi gör under det kommande året. Kändes betryggande, starkt och härligt tycker jag.

Kortet står uppmanar oss att slappna av. Vi är här för att njuta, leka och delta. Ingen på jorden har tillgång till någon absolut sanning. Men var och en behöver lära sig lita på det som känns starkt och sant inom och följa med på den svindlande resa som hjärtat och livet då kan erbjuda oss. Världen vi lever i och våra kroppar är ändliga men kärleken är oändlig.

Du är oändlig. Du är kärlek.

Det magiska i dessa rader tror och hoppas jag att fler och fler kommer förnimma under kommande år.

YES!!!
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke