Midsommartid – så full av liv

0

Jag älskar denna tid. Jag älskar alla tider men just nu känner jag mig något alldeles speciellt levande. Naturen är full av färger och liv och det får det att sprudla och pirra inom mig lite extra. Hela sommaren och semestern ligger dessutom framför mig. Även om jag trivs och är full av tacksamhet över min vardag året om så är det just nu jag fylls på något alldeles extra i mitt inre. Frihet, ljus, värme och kärlek i en salig blandning och så mycket tid till det som faller en på…. det jag innerst inne vill och har lust med precis just då. <3 Tid då inte ens “måsten” känns som “måsten”. <3

Senaste veckorna har varit hektiska och jag har jobbat mycket med förändring och förädling på djupet av olika anledningar. Har inte hunnit skriva så mycket men det kommer….. Det är så oerhört spännande tider vi lever i just nu. Transformationen är påtaglig och medvetandets expansion är ett faktum.

Jag önskar er alla en fin midsommarhelg trevlig samvaro och fördjupade insikter.

IMG_3684 IMG_3683sommarregn

Själv ska jag suga in kraften i vår fantastiska natur som är så ofantligt full av styrka och liv. Jag ska njuta av färgerna, blommorna, nyplockade jordgubbar och brasans sprakande i vår sommarstuga. Jag ska dansa i midsommarregnet (om det blir något i år 🙂 ) och jag ska trivas i sällskapet av både mig själv och mina käresta. Jag ska låta harmoni och fridfullhet fylla mitt inre igen efter de turbulenta veckorna som varit. Livet svänger och det är min uppgift och mitt ansvar att uppleva svängningarna och skapa balansen som just jag behöver för att ta mig framåt på bästa sätt för just mig. Mitt hjärta vet bäst vad jag behöver och jag blir bättre och bättre på att lyssna och följa!! Önskar er lyckan i att göra det samma.

Jag vill bjuda er på denna visa I midsommartid. Lyssna på texten den är vacker och precis så magisk som jag tänker mig livet!!  

 

Varma midsommarkramar/ Jessica

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke