Fria piller och mediciner till våra barn -vår framtid- det käraste vi har. VART ÄR VI PÅ VÄG?!

0

Vi lägger väldigt stor tilltro till läkemedelsbranschen och jag börjar mer och mer undra till vilken nytta? Hela mitt inre skriker att det inte är för vårt bästa och jag kan verkligen inte glädjas åt att politikerna  slår sig som för bröstet genom att erbjuda fria receptbelagde läkemedel för barn. En reform som kostar ca 400 miljoner per år och som dessutom är ett steg i helt fel riktning om nu syftet är att öka hälsan och välmåendet i framtiden! Jag kan inte låta bli att undra om politikerna är uppköpta eller bara okunniga och naiva? Tror de på fullaste allvar att detta är något bra?

Varför satsas t.ex. inte mer på forskning kring kosten och dess betydelse för hälsan istället? Varför jobbar inte våra politiker och läkemedelsindustrin ( om de nu vill oss väl)  mer på att förebygga och hindra istället för att vårda och lindra symptom. Symtomen av alla dess slag är kroppens sätt att tala om att något är fel. Att vi ibland lyckas medicinera bort dem är inte detsamma som att vi har blivit friska för kroppen är fortfarande i obalans och kämpar för att få oss lyssna och börja läka på djupet. Vi kommer aldrig hitta lösningen på vår ohälsa i läkemedelsindustrin och den syntetiska pillerburken! Näringsrik kost med viktiga vitaminer och mineraler förebygger och läker sjukdom och tyvärr har det blivit svårt att få fatt i och istället tar medicinerna en allt större plats i våra liv. Det skrämmer mig för det borde vara precis tvärt om utifrån det vi innerst inne vet idag!

nyttiga piller   Så kära politiker om ni vill bjuda på piller så satsa åtminstone på den nyttiga varianten i form av kosttillskott och näring. Ge gärna barnen gratis tillskott av viktiga vitaminer och sprid vikten av att ge kroppen rätt kost och näring istället för att göra läkemedelsindustrin ännu rikare och girigare. Kroppen är ett självläkande system och ju förr vi inser det desto bättre. Forskning och läkarutbildning behöver nytt fokus! De behöver satsa på det friska istället för det sjuka. Varför är det inte gjort för länge sedan?

Läkemedelsindustrin har ett stenhårt grepp om mänskligheten och det är dags att vi börjar krångla och kräva oss ur det nu! Vi har kraften!!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke