Låt 2016 bli det bästa året någonsin

0

Nu har vi ett nytt oskrivet år framför oss att fylla med det vi önskar och vill. För vi har förmågan att fokusera på det vi vill attrahera till oss. Det kan kräva en del ansträngning men jag lovar att det är värt det.

Ett nytt år innebär som varje ny dag också nya möjligheter.

Vad lägger du din kraft på? Vilka känslor inom dig ger du näring?

Vi – alla som vandrar på denna jord – har haft förmånen att få födas till en kännande och levande individ med chans till utveckling och lärande. Vägen är medvetenhet och vi är alla här för att låta vårt medvetande expandera och växa. Vi är här för att uppleva kärleken vi bär inom oss och låta den växa så den innefattar allt och alla. Vi är här för att släppa taget om rädsla, oro och kontroll. Vi är här för att leva ett meningsfullt liv i glädje och gemenskap i oss själva och med varandra.

frihet

 

Att känna friheten i våra hjärtan och låta den sprida sig är det vackraste vi kan ge oss själva och världen. Att ta makten över vår egen skaparkraft och bli mästare i våra egna liv. Vi har förmågan men vi har på något sätt lyckats glömma eller förtränga det. Nu är det dags att få fatt i den igen och leva det bästa liv vi bara kan. Det är DU värd och när du gör det hjälper du världen att bli en bättre plats att leva i.

Låt detta år bli det år då du ger dig själv chansen att blomma starkare än någonsin. Skapa ditt liv medvetet och fokusera på allt som är gott. För det finns oerhört mycket som är gott omkring och i oss alla. Det vi fokuserar på växer. Det är en av universums starkaste lagar. Den universella skaparkraften, gudomligheten och medvetandeenergin vi alla är en del av styrs av ingen mindre än oss själva.

Allt som hänt i världen senaste tiden har skakat om oss alla rejält och det är nu vi verkligen behöver välja sida. Vill vi leva i rädsla, ilska och hat och då också ge dessa känslor kraft? Jag är övertygad om att de allra flesta svara nej på den frågan och då gäller det att acceptera dessa känslor när de dyker upp, omfamna dem och ge plats åt kärlek, acceptans och förlåtelse istället.

O det inte redan är gjort så låt 2016 bli det år då du förlåter dig själv för att för att du hittills inte lyckats ge dig själv den kärlek du förtjänar. Förlåt dig för du låtit andra få styra ditt liv och för att du inte lyssnat på din inre vägledning, din intuition, ditt hjärtas röst. Allt är som det ska omfamna det som varit och ta nya steg framåt i kärlek och ödmjukhet.

Välj att leva ditt liv medvetet och gör val som gynnar dig och världen på bästa sätt så kommer du uppmärksamma att världen lever medvetet och gott med dig.

ny år

 

Gott nytt år alla fina medmänniskor och jordvandrare. Låt oss tillsammans göra 2016 till det bästa året någonsin!

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke