Året som gått och vad jag bär med mig in i det nya…

0

Hur har 2019 vart för dig? Ta en titt i backspegeln och sätt dina mål framåt! Det är viktigare än man kan tro.

Gott nytt magiskt år

2019 har varit ett omvälvande år som rört om inom på många sätt för mig. Men som också lagt en fin grund för framtiden tänker jag. Förändringar har blivit ett faktum i mitt liv. En flytt, nytt hem, omorganisationer på jobbet och nya människor som kommit in i mitt liv. Jag vet att allt har en mening och jag ser också att dessa förändringar har lett till många fantastiska skeenden och även stärkt mig än mer inifrån och ut. Jag har under det gånga året som jag ser det hämtat hem många pusselbitar till mig själv gällande min inre styrka och trygghet. Jag släpper mer och mer av mänskligt medberoende och kontrollerande i tankar på flera plan och lever i tillit och kontroll av känslor på djupet. Wow vad det tar mig framåt måste jag säg. Vad finns det för behov, mönster och beroenden i mig? Hur styr de mig och mitt mående och hur tar jag mig därifrån? Hur finner jag MIN kraft? Utan att trampa på andra eller ta ifrån dem deras inneboende styrka? Jag vill bara leva i vetskap att vi alla är precis lika viktiga för det är ju så det är! Jag brinner genuint och vill verkligen verka för är att Alla och en var ska förstå sitt eget värde, sitt viktiga syfte och sin plats i denna föränderliga värld. Jag har mer och mer börjat förstå min<3
Relationer har utvecklats på fina och djupa sätt under resans gång. Då inte minst den viktiga relationen jag har till mig själv och mitt egna liv. Jag följer livets flöde och de utmaningar som kommer med tacksamhet. I den processen känner jag även att närheten till dem jag har omkring mig djupnar på något sätt. Antagligen för att det är menat att vara så. Att mötas hjärta till hjärta är det finaste man kan göra som människor även om det smärtar ibland.

Mitt brinnande intresse för hälsa och välmående har även det fördjupats ytterligare under år och även visat på nya vägar som jag vill vandra gällande detta. Själens och vårt medvetandes väl har jag jobbat på i flera år och den hör ju dessutom i detta NU ihop med en fysiska kropp. Vår kropp (den vi äger och färdas i just nu) ska ju gärna hålla länge tänker jag. Jag har jobbat hårt på att tycka om och vara nöjd med både mitt inre och yttre egentligen och kommit en bra bit på vägen. Just nu är jag i en process då jag vill ge min kropp det bästa förutsättningarna att må bra, vara frisk och orka med livet utan att jag ska behöva vända ut och in på mig själv. Att må bra och få vara så frisk som möjligt ska om inte varas svårt tänker jag och det är även det jag nu får till mig viktiga pusselbitar kring känner jag. En dröm och vision är såklart att även hjälpa andra i detta. Hälsa, välmående och kärlek till livet är det som driver mig framåt. Vårt naturliga tillstånd är att må bra och känna glädje allt annat är en indikator på att kropp och själ talar till oss och vill vi ska göra någon form av förändring eller ”omprogrammering” i våra psykiska eller fysiska system.
Kroppen och livet är fantastiska indikatorer för oss om vi bara är villiga att öppna upp och lyssna lite djupare så har vi massa svar att finna … under ytan där i djupet av oss själva… som Uno så fint förmedlar. Det finns många olika steg att ta i detta. Det ena utesluter inte det andra och DU har alltid din väg att vandra… liksom jag har min och känner mig mer och mer bekväm och tillfreds med det. Jag vill gärna vara en ”kanal” och hjälp i detta för dem som önskar vägledning och utbyte av tankar på vägen men kraften och viljan den besitter du själv.


En annan detalj som varit av stor vikt för mig och min resa är att en fin herre kommit in i mitt liv och lyckats ta en större plats i mitt hjärta än jag först trott han skulle lyckas med. Vi har stötts och blötts mot varandra detta år. Försökt att släppa pga. olikheter och rädslor det väckt men av någon anledning alltid slungats tillbaka till varandra. Kemin mellan oss är av ett väldigt speciellt slag känner vi båda. Men vi har lite olika sätt att tackla det hela. Denna man anser inte att vi har själar och har en stor tilltro till läkemedel m.m. vilket ju skiljer sig avsevärt från mig men det spelar ingen som helst roll längre för vår kärlek är ovillkorlig, äkta och fri. Jag vet att vi är precis där vi ska vara, i våra liv, i våra övertygelser och i relationen till varandra. Vi har på ett sätt olika verkligheter inom men lever i, möts och skapar ändå en gemensam som är väldigt stark och fin på något sätt. Våra individuella resor har vi och dem värnar vi båda om men nu har våra vägar korsats av någon anledning vi inte kan förbise. Jag har min syn på livet och varandet och han har sin. Så måste det få vara och det finns en mening med det. Kärleken delar och känner vi starkt ändå och trots allt och det känns magiskt i sig tycker jag. Att släppa kontroll, kapitulera och se vart saker och ting ska leda är av vikt här känns det som. Jag tror ju även sedan innan att det är en viktig del av livet och han (denne magiska man som inte riktigt förstår hur magisk han är) kommer in som en viktig, fin och betydelsefull bricka i ”spelet”, i “livets dans” (eller hur man nu ska uttrycka sig?) Allt kan ju misstolkas vet jag ju men jag har inga problem med att följa den väg universum leder mig genom. Känner mig stark i det och min intuition blir bara tydligare och tydligare.

Jag är den jag är och har äntligen slutat att anpassa mig att plats in i system, mallar och andras liv. Jag vet och känner att jag duger och är älskvärd precis som jag. Jag har kommit till denna värld för att vara JAG fullt ut och i takt med att jag finner innebörden av det känner jag mig både starkare och lyckligare utan prestige och krav. De människor som älskar mig för den jag ÄR kommer alltid vara en del i mitt liv det är jag fullständigt trygg och tillfreds med.

Hur mycket kärlek finns det egentligen världen? Hur mycket som helst tänker jag … gäller bara att navigera rätt! Den kärlek jag förmår uppleva inom speglar sig utom.. det är och förblir min livsfilosofi.
För visst det mörker, oro och förvirring med, t.o.m hat och illvilja mot varandra. Hur svårt det än kan vara att förstå så finns det och tyvärr bygger mycket av dessa energier vår värld just nu. Men vet du va .. ge det ingen energi, fokusera inte där.. utan bygg och tanka din egna energi… Din energi av ljus och styrka… den kärleksenergi du vill se och uppleva mer av framöver …Låt det vara ditt nyårslöfte/mål… att förstärka den energi inom dig som bygger på kärlek och hopp <3 För vi har alla mörker inom oss. Var ej rädd för det och döm det inte. Mörkret är inte farligt det är bara oinformerat och söker förståelse, acceptans och kärlek. Det var så jag började min resa att möta mina ”mörka sidor – mina rädslor, min oförståelse, mitt dömande, min vilja att vara andra till lags, att vara älskad för mitt görande inte mitt varande… oj vad det finns kraft att hämta i detta “sökande”/läkande/healande kära vänner…


2020 närmar sig och jag är väldigt nyfiken och förväntansfull på vad det året kommer medföra. Känner på något sätt att det nog kommer bli ett något lättare år energimässigt men att det kommer jobbas på mycket i det yttre. Att uttrycka sig, kommunicera och måna om sina gränser samtidigt som man värnar om och respekterar andras. Att agera och ta steg framåt mot de mål man önskar och drömmer om i NUET. För mig är det som alltid också oerhört viktigt med balansen. Att alltid vända inåt och ha hjärtat med mig i det jag tar mig för – intentionen och intuitionen är A och o för mig på min väg framåt. Att inte verka i motstånd utan i flöde. Att finna nycklar och möta mig själv mer och mer, djupare och djupare på resan. Jag upplever det lite som om livet öppnar dörrar i hjärtat som jag bara ska in och utforska djupare fast att logiken kanske vill säga något annat ibland. Rädslan kan vara ett hinder på vägen. Allra helst om vi uppehåller oss för mycket i våra sinnen.

När det känns kämpigt får vi vända blicken och fokusera mer på målet. Blir saker för jobbigt, energikrävande och kravfyllt så är det inte rätt just då.. släpp och kapitulera i så fall och ta nya tag … ingen annan än vi själva kan ju ta stegen åt oss men vi kan vara till hjälp för varandra på resan <3

2020 Here we come! Vad tänker jag om detta år? Jo jag tänker kärlek, skaparkraft och manifestation…Nu är det dags för illusioner att falla och nya verkligheter att fästa. Jag är beredd. Jag är redo. Jag tar mina steg, följer mitt livsflöde och griper tag i mitt syfte här och nu mer o mer.
Så nöjd och tacksam men ändå ett brinnande driv att ge mer till mig själv, till andra, till världen. Att få verka ur min innersta drivkraft, i enkelhet men fullt ut i det yttre… Att fortsätta njuta av livet och nuet med alla jag har nära och kära. Och att kunna ge ännu mer till dem runt omkring. Att få människor må bättre, finna sig själva, sin inre styrka, sin kraft, sitt driv.
Men också den så viktiga ”bara få vara-tiden”!! Åh vad jag uppskattar den mer och mer. Att få strosa runt, mysa, själv eller med människor jag älskar. Vill ha mycket sån tid 2020 också. Vikten av familj, närhet och gemenskap på många plan <3 Mer skrivande, mer natur och meditativa upplevelser, mer av allt jag älskar och finner glädje i <3 Gärna ännu bättre ekonomi och större ekonomisk frihet också såklart om jag får önska från hjärtat och det är klart att jag får och ska. 🙂

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke