Låt passionen och din inre glöd leda dig genom livet

0

Året har tagit sin början på ett fint sätt för mig. Djupt inre transformerande och även förändringar som ska till i det yttre med lite kurser, nya möten och jobbyte m.m. Det händer mycket saker nu. Så många val att göra, beslut att fatta och visdom att förvalta.

Universum har gång på gång visat sig vägleda, stötta och hjälpa mig på min resa genom livet. Det har blivit mer och mer tydligt senaste åren. Universum och mitt högsta bästa har bättre lösningar på saker än jag själv kan tänka ut och den övertygelsen är jag väldigt trygg och tillfreds med.

Min uppgift är att således att:

  1. Ha tillit
  2. Leva i kärlek
  3. Stärka min tilltro till mig själv och
  4. Följa flödet som uppstår i takt med att man stärker de övriga tre punkterna.

Den universella väven känns tätare kring mig och fler och fler bitar i mitt livspussel faller på plats. Jag vet att det är en väv och ett pussel som aldrig blir helt klart men jag väljer att glädjas i processen och ALLA upplevelser den ger mig. Jag tänker aldrig sluta förundras och överösa min tacksamhet……….

2012-2017 pågick djupa inre processer som banat väg för en yttre förändring. En ny era i mitt liv. En plattform att stå stadigare och starkare på fast att marken under den är okänt och kanske känns skakig. Manifestationerna och yttre förändringar hör livet till vi kan öka medvetenheten kring dem och låta det verka för vår fördel för även om man inte ser och förstår det direkt så har allt som händer oss en mening. Universum och den högre planen arbetar alltid för och med oss men ibland kämpar vi omedvetet emot.

Fick starka ord till mig som jag ska ha med mig på min fortsatta resa: När du blir nervös/rädd (och det vet jag att jag kommer bli på vägen) kanske för att inte räcka till, för att göra bort mig, för att inte duga m.m. Det finns mycket man kan bli nervös över men budskapet som kom till mig var som sagt starkt och lugnande. NÄR DU BLIR NERVÖS FOKUSERA PÅ ATT TJÄNA… (både dig själv och andra) För Universum ser och svarar alltid på intentionen inifrån inte på reaktionen utifrån.

Passionen och viljan att tjäna utifrån min fulla kraft och att våga stå starkt i det som är JAG växer för varje dag.

Passion, power and self belive är ord jag fått till mig och som känns viktiga för mig detta år och säkerligen för många andra med. För visst gör vi individuella resor men de är också väldigt sammanlänkande med varandra och vi tillhör alla en kollektiv enhet.

The Universal power comes through the passion of life. So live in passion. Life is passion. You are passion. You are power.

Så snälla göm inte din passion, din visdom och kraft utan låt den komma dig och världen till gagn.  På så sätt upptäcker du mer och mer av ditt ”sacred self” – Ditt heliga jag och kommer få lättare att leva utifrån det. Du är vägledd och omhändertagen på vägen.  Även om utmaningar och prövningar ibland kommer i klump och känns oövervinnliga och orättvisa så går det att vända. Tappa aldrig hoppet för precis allt är möjligt. Ta små steg framåt och övervinn din rädsla så kommer universum belöna dig på ett eller annat sätt när du minst anar det men kankse bäst behöver det.

Trotsar min rädsla lite och delar med mig av två passioner i mitt liv. Sång och dans. 🙂

https://www.facebook.com/jessica1jonsson/videos/197

https://www.facebook.com/jessica1jonsson/videos/pcb.1935511419812225/1935501706479863/?type=3&theater

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke