Hitta den sanning som är din! För ärlighet och sanning varar längts

0

Att vara sann mot sig själv och andra. Att leva i sanning med sig själv. Följa sin livsväg och sträva efter villkorslös kärlek på alla nivåer. Det är verkligen inte det lättaste men väl värt alla försök. Att leva med strävan att alltid göra sitt bästa är gott nog. Ibland faller man men det finns alltid en väg upp för i kärlek finns ingen eller inget som dömer.

Vi vet ju egentligen inget om framtiden men vi kan ändå ta de steg i nuet som leder oss mot den framtid vi drömmer om och vi är ämnade för. Jag tror att drömmar kan bli verklighet och att vi skapa vår egen framtid i varje litet nytt NU!! Var rädd om din skaparkraft. font-326357_960_720

Att vara öppen för de tecken som ges i naturen, i möten, i musik i texter. Ja egentligen i allt vi upplever och ÄR i. Det finns en mening med allt. Öppnar man upp för det så kommer vägen bli tydligare med tiden.

Att leva i sanning med sig själv och sina egna känslor tycker jag oftast kan vara den svåraste biten. Vi människor är inte uppfostrade eller lärda till att tro och lyssna på oss själva. Vi har inte riktigt förstått att vi bär sanningen inom oss. Vi är inte heller upplärda till att våga lita på våra känslor, att våra känslor är vägvisare på livets lärande. De är med andra ord inget vi ska vara rädda för, känna skam över eller gömma undan utan känslorna är till för att upplevas och visa oss nästa steg. Låt dina känslor leda dig rätt genom att försöka förstå varför du går igenom det du gör och varför du känner det du känner.

Jag har övat länge på detta nu och har blivit lite bättre med tiden men har fortfarande mycket kvar att lära. Eftersom jag tror starkt på lagen om karma, lagen om attraktion och lagen om den villkorslösa kärleken som den starkaste kraften i universum så anstränger jag mig till det yttersta för att verka utifrån de bästa förutsättningarna jag förmår. Jag vet att jag är min egna mästare precis som alla andra är sina och jag vet att det vi ger får vi på något sätt tillbaka. Så jag vill alltid leva i intentionen att göra gott för både mig själv och även för andra.

woman-954793_960_720

Att finnas till för de som behöver och göra mitt yttersta för att hjälpa och stödja har alltid varit väldigt väsentligt för mig. Rädslan att såra andra och inte bli omtyckt på min livsväg har varit stark. Hur tolkas det jag gör och säger? Hur tar andra det är frågor som ofta har snurrat runt i mitt huvud. Mer förr än nu dock. Jag har lärt mig att det är min intention och min känsla i det hela som är det viktiga, inte hur det tas emot eller tolkas av andra och jag känner inte samma behov av att vara omtyckt av allt och alla. Det är en omöjlighet om man samtidigt ska må bra och gå sin väg…

Jag tror att genom att jag strävar efter att hitta och gå min väg i kärlek och harmoni så ger jag andra möjlighet att göra detsamma. Vi kan inte förändra någon annan än oss själva och genom att förändra oss själva förändras även världen omkring oss. För det är så universum och dess lagar fungerar och universum kan vi aldrig lura. Vi kan lura oss själva, vi kan lura varandra men ALDRIG de universella och eviga lagarna. Så det skulle inte ens falla mig in att försöka nu när jag är medveten om detta,  det slår ju i slutänden bara tillbaka på mig själv. Så spännande, intressant, härligt och på något sätt rättvist. Vi har alla ett ansvar och våra liv är fulla av val, beslut och prioriteringar som var och ett har betydelse…

truth-257160_960_720           directory-1187128_960_720

Livet och varandet är fullt av sanningar och lögner i både stort och smått. Kommunikation är viktigt för oss människor både inom oss och mellan oss. Att försöka utveckla en ärlig och rak kommunikation både till oss själva och utåt till andra är svårt och kan även kännas självutplånande ibland. Det kan kännas lite läskigt att verkligen bjuda på sitt innersta med risk att göra sig sårbar, förlöjligad, utpekad för att inte tala om faran i att såra den andra i sin vilja om fullständig uppriktighet och ärlighet. Vi lär oss därför ganska snart att linda in ärligheten och det behöver inte vara till någon nackdel men i många fall väljer vi nog tyvärr att dölja den och tillslut kan det t.o.m. gått så längt att vi förträngt den t.om för oss själva. Det är kanske det som i en del fall till slut exploderar och får människor att må dåligt, bli deprimerade m.m. Vi lever då någon annans sanning och har kommit på villovägar när det gäller den väg just vi är ämnade att vandra.

Jag har en starkt övertygelse om att det dock alltid finns vägar som leder en tillbaka och där gäller det att vända sig inåt och inte lägga all tillit på andra. Det finns människor som vill och förmår att se vårt egna bästa inom alla områden och instanser – MEN det finns även motsatsen och det är bara vi själva som kan lära oss urskilja vilka som är vilka för just oss. Visst ska vi rådfråga och lyssna på andra men bestämma våra liv och avgöra vilka val som känns bäst det kan vi bara göra själva.

Du är ledaren, skaparen och auktoritären i ditt eget liv. Du är den som bäst vet hur just DITT liv ska levas. Din inre röst kallar. Det du söker – söker dig! What you want – wants you!

Vår uppgift blir således att lära oss lyssna på vår inre sanningsfulla röst av kärlek och sedan våga följa den… no matter what!! <3

business-1753098_960_720

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke